subir imagen
CURRÍCULUM EN CATALÀCURRÍCULUM EN ESPAÑOLVÍDEOSÀUDIOSCONTACTA

Serveis Informatius de Tarragona Ràdio (estiu 2012)


Pràctiques extracurriculars a Tarragona Ràdio com a redactor i locutor als Serveis Informatius de l'emissora municipal i local de Tarragona.

Com a tutor de les pràctiques el periodista i director de l'emissora, Ricard Lahoz.

Tasques: Producció, redacció i locució de notícies per al 'Tarragona Actualitat', l'informatiu mig-dia de Tarragona Ràdio.

Valoració: L'estada a Tarragona Ràdio em va permetre desenvolupar els coneixements adquirits a la carrera un cop llicenciat, i conèixer en primera persona les tasques i el dia a dia d'una emissora de ràdio, la seva redacció, la producció de continguts i cerca de convidats, la conducció dels programes, etc.

D'altra banda, sortir al carrer a treballar temes, cercar informació, obtindre declaracions, entrevistes, cobertura d'actes, presentacions i rodes de premsa, i la posterior redacció de les notícies i edició de les peces sonores, permet tractar un tema/noticia d'inici a fi treballant tot el procés de treball periodístic i informatiu.

Finalment, poder formar part del propi informatiu en antena, com a locutor complementant els titulars i les notícies al llarg de dos mesos amb 43 informatius, permet una millora progressiva en la locució, soltesa i adaptació davant del micròfon. Del mateix mode, conèixer i experimentar en persona el desenvolupament d'un espai en directe i veure els rols i la forma de fer/treballar de la resta de professionals i aprendre'n.


Mostra:

Locució a l'Informatiu del 23/07/12



 Resta d'Informatius locutats (obrir llista):

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario