subir imagen
CURRÍCULUM EN CATALÀCURRÍCULUM EN ESPAÑOLVÍDEOSÀUDIOSCONTACTA

Premi de Reconeixement al periodista Adrià Recasens per l'A.V.V del Barri del Port

Distinció per la feina realitzada amb el Blog del Barri del Port

Adrià Recasens, impulsor del Blog del Barri del
Port, amb el premi de Reconeixement



Durant el Sopar Popular de les XXIV Festes del Barri del Port el dissabte 13 de Juliol de 2013, el periodista Adrià Recasens (servidor) va rebre un Premi de Reconeixement per part de José Ruiz, president de l'Associació de Veïns del Port, junt amb la tinent d'alcalde de Cultura i regidora del Barri, Carme Crespo, també present, per la tasca realitzada amb el Blog del Barri del Port.


A l'esquerra el Premi de Reconeixement de l'A.V.V. A la dreta José Ruiz, Carme Crespo
 i Adrià Recasens desprevinguts en el moment de l'entrega durant el Sopar Popular de les Festes

Aquesta distinció va donar lloc a un agraïment posterior a sobre de l'escenari durant la cloenda de les festes. 


José Ruiz va destacar la feina desinteressada que s'està duent a terme amb aquesta publicació del Barri on el veïnat pot trobar tota l'actualitat i història del seu voltant.

El Blog del Barri del Port, que compleix ja el seu 1er Aniversari, i el seu impulsor Adrià Recasens volen mostrar gratitud per aquest Reconeixement que suposa un recolzament i ànim a seguir tirant endavant aquest projecte amb il·lusió, esforç i ganes.

En aquest primer any 2012-13 s'han publicat un total de 600 publicacions entre català i castellà amb tot tipus de notícies. Entre elles, inauguracions com les del Pas Soterrat, Jardins Vapor o la nova Chartreuse, esdeveniments com les Festes, Sortides dels Gegants, Cavalcada de Reis, problemes/queixes i denúncies socials diverses, polèmiques com la participació de la Cucafera a la Baixada de l'Àliga o el canvi de línies de bus, entre algunes de les més destacades. 

Presentant les Festes del Barri
Aquest Blog a mode de Diari-Digital ha esdevingut l'únic mitjà de comunicació propi d'un barri de Tarragona, el segon més antic després de la Part Alta.

Amb al voltant de 9.000 visites anuals, 600 mensuals i unes 50 diàries, el Blog està present a Facebook i Twitter on s'apropa als 200 seguidors i també a Youtube amb canal de vídeos i reportatges (xifres a data de juliol de 2013) .

Serà concretament el 26 de Juliol quan es compleixi la data exacta d'aquest Primer Aniversari i per celebrar-ho s'ha dut a terme un ampli Sorteig de Premis durant les festes.

La presentació d'actes sobre l'escenari per part d'un servidor, Adrià Recasens, va amenitzar les jornades, entretenir al públic, i reformular la festa en directe com si es tractés d'un programa de televisió.

Novament, gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario