subir imagen
CURRÍCULUM EN CATALÀCURRÍCULUM EN ESPAÑOLVÍDEOSÀUDIOSCONTACTA

Blog sobre el 'Barri del Port'


Crear un Blog sobre el 'Barri del Port' de Tarragona va sorgir a finals de l'estiu de 2012 quan per curiositat vaig buscar el programa de festes del meu barri per Internet i no vaig trobar cap rastre. 

Vaig pensar que podia ser bona idea crear un espai on informar de detalls com aquest, així com dels Gegants del barri, etc. A partir d'aquí, i a mode de Diari Digital, mostrar l'actualitat del barri, la seva història i la dels seus carrers, els seus encants i denúncies, i en general el seu dia a dia. La proposta va ser ben rebuda a l'Associació de Veïns i va tirar endavant com si es tractés del mitjà de comunicació propi d'un poble o ciutat, de fet el primer i únic sobre un barri a Tarragona. El Blog ha esdevingut amb el temps font d'informació a altres mitjans de comunicació locals que s'hi fan ressò d'algunes notícies i informacions.

Junt al blog, els respectius perfils a Facebook, Twitter i canal de vídeos a Youtube.

Per aquesta tasca, l'A.V.V del Port em va fer un Premi de Reconeixement durant les festes del barri a l'estiu del 2013 (veure) i assumeixo també el paper de Responsable de Comunicació tant de l'Associació com de la Cucafera i els Gegants del Port (en aques darrer cas fins el 2019).

D'altra banda, des de finals de 2014 a l'actualitat, presentador i reporter de peces i espais en vídeo del Barri del Port TV, el Canal de Vídeos a Youtube,

Pots consultar-lo a: http://tgnbarridelport.blogspot.com 

*Cal deixar clar que tant el blog com les respectives xarxes socials no són ni pertanyen a l'AVV del Port tot i donar-hi cobertura i del mateix mode els blogs i xarxes de la Cucafera i els Gegants del Port són de propietat personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario