subir imagen
CURRÍCULUM EN CATALÀCURRÍCULUM EN ESPAÑOLVÍDEOSÀUDIOSCONTACTA

Radiointerferencias, emissora on.line


Radiointerferencias va ser una idea i il.lusió de tirar endavant una emissora de ràdio on.line de forma molt rudimentària, que sorgeix al 2006, comença a mode de prova al 2008 i es consolida al 2009 amb emissió de música variada, programes propis i programes de tercers.


La dificultat de difusió d'una emissora a través d'Internet i els requisits per fer-ho al servidor allotjat dona lloc a discontinuïtats diverses tot i que el projecte es manté fins al 2011 i no es descarta una continuïtat futura.


Durant la seva activitat l'emissora aconsegueix certa rellevància i seguiment. El Portal Televisiu 'Vertele' en fa referència com "una de las emisoras de ràdio on.line más populares de Internet" al eludir-la en una publicació on es fa ressò d'una entrevista realitzada en un dels espais de l'emissora.

Junt al projecte radiofònic, diversos programes i els espais web corresponents, així com l'administració de les xarxes socials i el contacte amb oients, grups musicals, productores, etc. També retransmissió especial de les 'Campanades' de Cap d'any.



-Web de l'emissora (veure)
-Història detallada de l'emissora (veure)
-Alguns programes (veure)


No hay comentarios:

Publicar un comentario