subir imagen
CURRÍCULUM EN CATALÀCURRÍCULUM EN ESPAÑOLVÍDEOSÀUDIOSCONTACTA

'El Microones' a Tarragona Ràdio (març-maig 2012)


Conductor del magazín radiofònic 'El Microones' a Tarragona Ràdio entre març i maig de 2012 com a projecte del Taller de Ràdio 2012 de la Universitat Rovira i Virgili.

'El Microones' va ser un magazín setmanal d'una hora que va oferir 11 programes els divendres per la tarda a Tarragona Ràdio amb un equip de 12 estudiants de Periodisme i Comunicació de la URV. La meitat de programes es van gravar en fals directe a l'estudi de ràdio de la universitat i l'altre meitat en directe a l'emissora. 

Després d'una prova de veu inicial i amb les votacions dels 12 participants vaig sortir escollit com a conductor junt amb Yasmina Armesto. Del mateix mode, 'El Microones' com a proposta de nom per la meva part. 


Com a coordinadora del Taller de Ràdio: la periodista i professora Marta Montagut, el suport de la periodista de Tarragona Ràdio: Núria Cartanyà i el director de l'emissora, Ricard Lahoz. Com a tècnic de so durant les gravacions a l'estudi de la universitat: Jordi Barrero i a l'emissora Sílvia García. L'equip del programa quedava completat també amb Yasmina Armesto, Adriana Blanco, Arnau Curto, Guillem Andrés, Meritxell Bayarri, Laura Baixauli, Adrián Batiste, Arnau Pla, Adrià Morte, Fabio Marchi i Laura Márquez.


Tasques: Producció i conducció de l'espai radiofònic junt amb Yasmina Armesto, i coordinació i edició del guió final a partir de cada secció preparada pels seus integrants. També l'administració del blog i les xarxes socials del programa i l'edició dels vídeos realitzats durant les emissions.

Valoració: 'El Microones' va suposar un programa d'aprenentatge i responsabilitat, per part de tots els integrants, en la producció/preparació dels temes i seccions, guionatge, coordinació conjunta...

Com a ingredients comuns, la il.lusió, esforç i ganes d'aprendre dia a dia, corregint errors i perfeccionant amb cadascun dels programes realitzats amb notable i evident diferència d'inici a fi en el transcurs del taller.

Amb el programa vaig poder fer entrevistes, reportatges, debats, interaccionar i improvisar amb els companys, entre altres coses. Presentar en directe comporta la responsabilitat de controlar continuadament el temps per escurçar o allargar els temes i seccions, convidats, etc. per tal de quadrar el "timing" de l'espai en antena. També vaig poder corregir errors, agafar rodatge, soltura i experiència al llarg dels diversos programes, etc.


Mostra:

Vídeo de la Cocció del Programa 9:


Més vídeos al Canal Youtube del Programa: http://www.youtube.com/user/ElMicroones


Llista de programes (obrir pàgina):



Blog de 'El Microones': http://elmicroones.blogspot.com
Plana Facebook: https://www.facebook.com/pages/El-Microones
Perfil Twitter: https://twitter.com/ElMicroones

No hay comentarios:

Publicar un comentario